In een wereld van digitalisering, is de manier van het meedragen van pasjes ook veranderd. Tegenwoordig dragen veel mensen een pasjeshouder bij zich. Dit zijn compacte uitschuifbare portemonnees die de ouderwetse portemonnee aan het overnemen is. Maar hoe maak je nou een keuze in de vele verschillende pasjeshouders die er te koop zijn? In dit artikel kom je te weten wat de 5 beste pasjeshouders voor heren zijn.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een pasjeshouder?

Bij het kopen van een cardholder is het van belang dat je eerst uitzoekt waar je precies naar op zoek bent. Dit is van belang omdat je er veel verschillende soorten modellen op de markt zijn. Bij 123cardholder hebben we alleen maar uitschuifbare pasjeshouders met RFID-bescherming. Maar tussen deze pasjeshouders zit ook erg veel verschil. Hieronder sommen wij de 5 beste pasjeshouders voor heren in 2022 voor je op.

  1. DGwallet edition
  2. Pasjeshouder first edition
  3. Wallet+ edition
  4. Airtag pasjeshouder
  5. Cardholder clip edition

Beste uit de test; DGwallet edition

De DGwallet edition heeft een zeer luxe uitstraling en ligt perfect in de hand. In deze cardholder passen maar liefst 11 pasjes en briefgeld. Hierdoor heb je voldoende capaciteit om al je belangrijke pasjes elke dag overal mee naartoe te nemen. De pasjes in de aluminium behuizing zijn beschermd tegen RFID-stralingen en tegen breken of krassen. De DGwallet is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor €34,95­­.

DGwallet edition pashouder coffee

De klassieker – First edition

De first edition is de klassieker in het assortiment van 123cardholder. Door zijn handige schuifclipje vallen de pasjes er niet uit. De cardholder is gemaakt van een PU lederen buitenkant en een aluminium behuizing aan de binnenkant. In totaal passen er 8 kaarten in de aluminium behuizing en 4 kaarten in de binnenkant. Daarnaast is er ruimte voor briefgeld. De first edition limited is een uitbreiding van de klassieker. De limited editon heeft een drukknop zodat de pasjeshouder niet open kan gaan in je broekzak. De first edition is beschikbaar in vijf verschillende kleuren voor €24,95.

First edition zwart

Met briefgeld vak; Wallet+ edition

Wie veel briefgeld heeft komt toch al gauw uit bij de Wallet+ edition. Net zoals in een ouderwetse portemonnee voor heren heb je hier een langwerpig vakje voor het briefgeld. Daarnaast passen er ook nog eens 12 pasjes in. De cardholder beschikt over RFID-technologie waardoor skimmers gaan kans hebben. Schuif het clipje naar beneden en de pasjes komen er trapsgewijs uit, ideaal! De Wallet+ edition is beschikbaar in drie verschillende kleuren voor €29,95.

Wallet+ edition pashouder bruin

Weet altijd waar je portemonnee is met de Airtag pasjeshouder

Als jij diegene bent die altijd zijn of haar portemonnee kwijtraakt, is er voor jou nu een uitkomst. 123cardholder presenteert de “Airtag pasjeshouder”. Apple heeft Airtags ontwikkeld, zodat je altijd tot een meter nauwkeurig weet waar je spullen liggen. Doe de Airtag in het bijgeleverde hoesje krijgt en hang hem aan je pasjeshouder. In de airtag pasjeshouder heb je ruimte voor 12 pasjes en briefgeld. De pashouder is daarnaast voorzien van RFID-bescherming. De Airtag pasjeshouder is beschikbaar in twee verschillende kleuren voor €39,95.

Airtag pasjeshouder bruin

Compact & stoer – Cardholder clip edition

Op zoek naar een cardholder die klein, compact en stoer is? Dan presenteren we je de Cardholder clip edition. De cardholder is net iets groter dan een betaalkaart en past hierdoor in iedere broekzak. Je neemt in totaal 10 pasjes en briefgeld elke dag, overal mee naartoe. De Cardholder clip edition is beschikbaar in twee verschillende kleuren voor €22,95.

Cardholder clip edition zwart

Pasjeshouder kopen bij 123cardholder.nl

Dit waren de top 5 beste pasjeshouders voor heren van 2022. Hebben we je kunnen overtuigen? Bij 123cardholder hebben we tot wel 40 verschillende modellen pasjeshouders op voorraad liggen. Daarnaast zijn we al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in de verkoop van cardholders. Mocht je nog vragen hebben? Stuur ons gerust een mail!