Verzending & retour

Hoe zit het met verzending en retour?

Verzenden

Voor bestellingen binnen Nederland welke boven de €35,- zijn, hoeven geen verzendkosten te worden betaald”

123cardholder.nl

Retouradres
Lage landenlaan 45
7325SH Apeldoorn
E-mail: service@123cardholder.nl
WhatsApp: 0639026112
KvK: 73668575

Doorgaans reageren we binnen 8 uur op al je vragen via mail of WhatsApp.

Verzenden naar Nederland

  • Bestellingen boven de €35,- leveren wij gratis bij je af. Is je bestelling lager dan €35,-? Dan vragen wij een kleine bijdrage van €3,95,-.

Verzenden naar België

  • Bestellingen boven de €45,- leveren wij gratis bij je af. Is je bestelling lager dan €45,-? Dan vragen wij een kleine bijdrage van €4,95,-. De verzendkosten naar Belgische klanten is iets duurder, dit komt door de prijzen van onze koeriersdiensten.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Wij garanderen een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Maar in werkelijkheid is de levertijd sneller. Als je een bestelling op werkdagen vóór 16:00 plaatst, gaat het pakket direct nog op de post. In veel gevallen heb je het pakketje 1 of 2 werkdagen later.

Door wie wordt mijn bestelling afgeleverd?

Kan een pakket door de brievenbus? Dan word je bestelling geleverd door PostNL. Is het een groter pakket? Dan werken wij samen met DHL of DPD. In veel gevallen kan het door de brievenbus en hoef je dus ook niet thuis te zijn voor aflevering.

Wij pakken al onze producten stevig in zodat er onderweg vrijwel niets mee kan gebeuren. Wij gebruiken hier bubbeltjes enveloppen voor.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?

Excuses voor het ongemak, dit is een fout van ons. Neem direct contact op met onze klantenservice. Vermeld hierbij je bestelnummer en wij sturen je direct een nieuw artikel toe. Van ons krijg je een retoursticker voor het verkeerd geleverde artikel. Zou je deze naar ons willen retourneren?

Pakket retour sturen?

Wat jammer dat je het artikel retour wilt sturen. Je kunt altijd jouw bestelling zonder opgeven van reden, retour sturen binnen 30 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening en bedraagt meestal bij een brievenbus pakketje €4,00,-. Vul hieronder het retourformulier in en stuur je pakketje op naar onderstaand adres:

Lage landenlaan 45
7325SH Apeldoorn
Nederland

Retourformulier:

Reden van retour *